Je reageert op de vacature

Beleidsadviseur documentaire informatievoorzieningen

Je gegevens worden automatisch ingelezen wanneer je hier je cv uploadt of solliciteert via je social media profiel. Voor het definitief versturen van je sollicitatie heb je altijd nog de mogelijkheid om alle informatie te controleren en eventueel aan te passen.

Persoonlijke gegevens




Geslacht: Verplicht voor gebruiker   

  
Bestand uploaden vanaf Dropbox of Google Drive : 
Mogen we contact opnemen m.b.t. eventuele andere vacatures bij onze organisatie?  
Ik wil graag een kopie van mijn sollicitatie ontvangen via e-mail:  

Extra vragen

Hoe bent u geattendeerd op deze vacature? Verplicht voor gebruiker

  
Bestand uploaden vanaf Dropbox of Google Drive : 

Let op: door ons verzonden e-mails die betrekking hebben op de procedure van deze vacature kunnen in uw spam terechtkomen omdat uw mailserver deze niet herkent als veilig. Daarom raden wij u aan na de sluitingsdatum de spam te controleren.

 Ons privacybeleid

Gemeente Noordoostpolder gaat zorgvuldig om met (persoons)gegevens. Dat betekent dat wij alleen gegevens verwerken wanneer die nodig zijn om aan onze verplichtingen te voldoen.

Richtlijnen:

Sollicitanten kunnen erop vertrouwen dat wij:
- hun privacy respecteren
- hun gegevens alleen gebruiken voor werving- en selectie doeleinden
- zorgvuldig en bewust omgaan met de verzamelde gegevens en deze goed beveiligen (Baseline informatieveiligheid gemeenten)
- sollicitatiegegevens uiterlijk 4 weken na het afronden van de werving- en selectieprocedure verwijderen uit onze database
- gegevens voor open sollicitaties na 6 maanden verwijderen tenzij u zelf aangeeft dat deze gegevens nog eens 6 maanden bewaard mogen blijven.

Inzien:
- u mag weten en vragen waarom de verzamelde gegevens nodig zijn en wat we met die gegevens doen. Wij vragen u dit via een brief of e-mail via privacy@noordoostpolder.nl te doen.
- u mag vragen om uw eigen gegevens in te zien en vragen om correctie, aanvulling, verwijdering of afscherming van gegevens als dat nodig is.
- als u persoonsgegevens kunt inzien die niet voor u bedoeld zijn, helpt u ons hiervan bij ons een melding te doen. Dan kunnen we dit snel corrigeren.

De gemeente verwerkt persoonsgegevens van kandidaten met behulp van EasyCruit. Dit doen wij om het wervingsproces te vergemakkelijken. Met het invullen van de persoonsgegevens stemt de kandidaat in met het gebruik hiervan. Kandidaten hebben op elk moment het recht om deze toestemming in te trekken.