<< terug

Belastingen & Financial Planning en Control

In het cluster Belastingen, Financial Planning & Control vind je een breed scala aan werkzaamheden: de uitvoering van de WOZ, het financieel adviseurschap, de producten in de planning & controlcyclus, de financiële toetsing van beleidsvoorstellen en de financiële administratie van de gemeente.

 

Ben jij een ambitieuze en gemotiveerde professional en wil jij begeleid worden naar de functie van financieel adviseur? Dan zijn wij op zoek naar jou in de functie van

Junior Financieel Adviseur


(36 uur per week)

Over de organisatie
Gemeente Noordoostpolder is volop in ontwikkeling en wil dichter bij de samenleving staan. We zoeken bewust verbinding met onze inwoners, maatschappelijke organisaties en bedrijfsleven. Natuurlijk houden we daarbij rekening met de regels, maar dat kan op een flexibele manier. Zo spelen we (pro)actief in op wat er leeft in onze lokale samenleving. Noordoostpolder gaat uit van een krachtig zelfbewustzijn. Dat geldt voor zowel de medewerkers als voor college en raad. We wachten niet af wat een ander voor ons doet. We kijken naar onszelf: wat kunnen we zélf doen? We gebruiken ons ‘boerenverstand’, laten ons hart spreken en bedenken, daar waar het past, zelf oplossingen.

Over het cluster
De functie van Financieel adviseur maakt onderdeel uit van het cluster Belastingen, Financial Planning & Control. Dit cluster houdt zich bezig met: de uitvoering van de WOZ, het financieel adviseurschap, de producten in de planning & control cyclus, de financiële toetsing van beleidsvoorstellen en de financiële administratie van de gemeente.

Over de functie
De functie is een uitbreiding op de bestaande formatie. In deze functie maak je onderdeel uit van het team Beleid en ga je kennismaken met de financiën van een gemeente. In eerste instantie draag je bij aan het opstellen van de financiële producten, zoals de begroting en de jaarrekening. Het is de bedoeling dat je je ontwikkelt naar de functie van Financieel adviseur waarin je het management adviseert over de financiële bedrijfsvoering van hun cluster.

Wij leren ook graag van jou. Waarschijnlijk heb je in je opleiding methoden geleerd waar wij baat bij kunnen hebben in onze werkwijze. Daar mag je ons best proactief op attenderen en zo draag je bij aan het verder ontwikkelen van onze dienstverlening.

Je krijgt een grote mate van zelfstandigheid en de ruimte om zelf te bepalen hoe je je werkdag invult. Daar tegenover staat dat jij ook verantwoordelijkheid neemt, dat je initiatief toont in het zoeken van verbinding en transparant bent over je aanpak en resultaten.

Ben jij dit?
Je bent recent afgestudeerd aan de Hogeschool of universiteit in Bedrijfseconomie.
Je bent in staat om zelfstandig binnen een team te werken met een positieve en proactieve houding en een gerichtheid op samenwerking en leren
Je bent accuraat in je werk
Je hebt affiniteit met onze kernwaarden: samenwerken, verantwoordelijkheid, creativiteit en lef

Wij bieden
Je krijgt een boeiende functie in een plezierige werkomgeving, waarbij we je helpen de functie in te vullen. Je krijgt de ruimte en mogelijkheden geboden om jouw talenten te ontwikkelen op professioneel vlak. Het salaris waar je in deze functie naar kunt groeien is maximaal € 3.805 per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Daarnaast krijg je goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het Individuele Keuze Budget van 17,05%. Je kunt dit budget laten uitbetalen of er extra verlof voor kopen.

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de manager van het cluster, René Stigt, (06) 4813 4623.

Pas jij in het profiel en lijkt de functie je leuk? Solliciteer dan voor 21 november 2018 via de button ‘Solliciteren’ (solliciteerbutton).

Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

 
 
Solliciteren

Afdrukken

Tip een vriend(in)Sluitingsdatum
20-11-2018Contactpersoon:
René Stigt
tel.: +31 6 48134623